Privacyverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– IP-adres

– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onze contact pagina, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Wij verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij vestrekken uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via onze contact pagina. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via onze contact pagina.

U huurt uw statafels makkelijk en snel bij RDS Snackmobiel. De diameter van deze statafels is ongeveer 80 centimeter. Deze statafels zijn ideaal voor in de partytent maar ook voor gewoon in de tuin of terras.

Tafelrok

Wilt u een meer luxe uitstraling van de statafel, dan bieden wij tegen een meerprijs luxe tafelrokken.

- Standaard statafel

- Lichtgewicht & sterk

Tarieven

Per dag € 6,00 per stuk

Per weekend € 15,00 per stuk

Tafelrok € 5,00 per stuk (tafelrokken moeten schoon retour)

Ook voor het huren van een partytent of feesttent ben je bij RDS Snackmobiel aan het juiste adres.

De meest verhuurde tent is de tent met een afmeting van 8 x 4 meter. Voor veel feestjes is dit de perfecte oplossing..

De inrichting met tafels en stoelen bied ruimte voor ongeveer 30 personen.
Wanneer je zou kiezen voor een tent met enkel statafels her en der dan is er ruimte voor maar liefst 40 a 45 personen.

Kortom: Voor vele feestjes is dit de juiste oplossing.

Deze partytent is makkelijk en snel op te bouwen.

Met 2 personen staat deze prachtige partytent in ongeveer 30 tot 45 minuten.

Deze feesttent of partytent kan opgebouwd worden naar eigen wens.
Zo kan er gekozen worden om de tent volledig dicht te maken, maar ook kunnen zijwanden weggelaten worden.

Heb je een feestje, en wil je hiervoor een feesttent of partytent huren, dan ben je hiervoor bij RDS Snackmobiel aan het perfecte adres.

Per dag€49,00
Per weekend€99,00
(donderdag halen, maandag terug)
Per week€149,00

Chiptwister Arrangement

1 chiptwister

inclusief kruiden ( keuze uit meerdere)

Stand of verkoopwagen

Op/afbouw

Aankleding

1 a 2 chiptwisterbakkers op locatie

Bakcapaciteit. 100 chiptwisters per uur.

Kruiden

Keuze uit 5 soorten kruiden

Kosten:

Elk extra uur is inclusief 100 chiptwisters.

Voor elk extra uur berekenen we 175,-

1 uur € 175,00

2 uren € 349,00

3 uren € 525,00

4 uren € 699,00

5 uren € 875,00

Poffertjeskraam Arrangement

1 portie poffertjes (10st.)

inclusief roomboter en poedersuiker

Poffertjesplaat elektrisch

Op/afbouw

Aankleding

1 a 2 poffertjesbakkers op locatie

Bakcapaciteit. 1000 poffertjes per uur (100 porties).

Toppings:

Poedersuiker en boter

Kosten:

Reiskosten komen op €0,25 cent per gereden kilometer.

Elk extra uur is inclusief 100 porties poffertjes (10 stuks).

Voor elk extra uur berekenen we slechts €50,-

Dus 1 uur komt op 299,00

2 uren komen dan op 349,00

3 uren komen op 399,00

4 uren op 449,00

5 uren op 499,99

Op zoek naar een professionele bakplaat? Dan is deze bakplaat zeer geschikt.

De producten, zoals hamburgers, kipfilets, braadworsten enz. zullen snel klaar zijn, en makkelijk te bereiden.

Bij RDS Snackmobiel huurt u deze professionele bakplaat voor slechts € 25,00 per dag!!

Heeft u deze bakplaat langer nodig? laat het ons weten, en wij maken een gereduceerde prijs voor u.

Ben je op zoek naar een popcornmachine, ook dan ben je bij RDS Snackmobiel aan het juiste adres.
Met deze machine maak je de gehele dag de lekkerste verse popcorn.
Wij verhuren de popcornmachine zonder ingrediënten. Wil jij de ingrediënten er ook bij dan vind je hieronder prijzen.

Aantal porties popcornPrijs machine + ingrediënten + zakjes
Alleen machine (geen ingrediënten)€30,00
50€15,00
100€22,50
200€45,00

Huur je professionele suikerspinmachine bij RDS Snackmobiel.

RDS Snackmobiel verhuurt suikerspinmachines van hoogwaardige kwaliteit. Deze machines zijn zeer gebruiksvriendelijk, en daardoor geschikt voor iedere gebruiker.

Deze professionele suikerspinmachine maakt in zeer korte tijd vele lekkere suikerspinnen.

Op ieder feest of gelegenheid zullen deze lekkere suikerspinnen goede aftrek weten te vinden.

Wil jij een suikerspinmachine huren, neem dan snel contact op met RDS Snackmobiel.
Prijzen incl. ingrediënten
U kunt de suikerspin machine bij ons huren mét of zonder bijbehorende stokjes en gekleurde suiker.

Aantal suikerspinnenPrijs machine
+ingrediënten
Alleen machine (geen ingrediënten)€30,00
50€35,00
75€40,00
100€45,00
125€50,00
150€55,00
200€60,00

Suikerspin & Popcorn

2 uur onbeperkt suikerspin en popcorn €200,00

3 uur onbeperkt suikerspin en popcorn €285,00

4 uur onbeperkt suikerspin en popcorn €390,00

5 uur onbeperkt suikerspin en popcorn €495,00

Alle bedragen zijn inclusief btw

Popcorn

2 uur onbeperkt popcorn €125,00

3 uur onbeperkt popcorn €200,00

4 uur onbeperkt popcorn €275,00

5 uur onbeperkt popcorn €350,00

Deze prijzen zijn op basis van 100 popcorn zakjes per uur.

Alle bedragen zijn inclusief btw

Suikerspin

2 uur onbeperkt suikerspin €100,00

4 uur onbeperkt suikerspin €150,00

6 uur onbeperkt suikerspin €200,00

8 uur onbeperkt suikerspin €250,00

Deze prijzen zijn op basis van 100 suikerspinnen per uur.

Alle bedragen zijn inclusief btw

Friet arrangement luxe

€8,99 per persoon

€ 7,75,- per persoon voor kinderen tussen 3 en 10 jaar

Onbeperkt friet

Onbeperkt keuze uit de volgende snacks: frikandel, kroket, kaassoufflé, bamischijf, nasischijf, kip-nuggets, kipcorn, mexicano en hamburger.

Broodjes: hamburger, kroket, kaassoufflé en frikandel.

Sauzen: Mayonaise, curry, ketchup, pindasaus, speciaal en oorlog.

Maximale tijdsduur: 2 uur

(Minimum bedrag per arrangement € 360)

Friet arrangement extra

€ 6,99 per persoon

€ 4,99 per persoon voor kinderen tussen 3 en 10 jaar

Onbeperkt friet

Keuze uit de volgende snacks: frikandel, kroket, kaassoufflé, bamischijf, nasischijf en kip-nuggets.

Broodjes: frikandel, kroket, kaassoufflé

Sauzen: Mayonaise, curry, ketchup, pindasaus, speciaal en oorlog.

Maximale tijdsduur: 1 ½ uur

(Minimum bedrag per arrangement € 280)

Friet arrangement basis

€ 4,99 per persoon

1 friet & 1 snack per persoon

Keuze uit de volgende snacks: frikandel, kroket, kaassoufflé en kip-nuggets.

Sauzen: Mayonaise, curry, ketchup en speciaal.

Meerprijs voor pindasaus €10,00 (65 personen)

Maximale tijdsduur: 1 ½ uur.

(Minimum bedrag per arrangement €250)